Društvo

Novi ukrasi ulepšavaju tvrđavski most

Centar grada zasijao je punim sjajem. Po prvi put okićena je niška Tvrđava, a sada novi ukrasi ulepšavaju i tvrđavski most. Od ove godine posao ukrašavanja grada Niša poveren je JKP Parking servis. Iz tog preduzeća najavljuju da će za sledeći doček Grad biti mnogo bolje okićen.

„Sa novogodišnjom dekoracijom grada, ove godine se krenulo kasnije, zbog procedure preuzimanja delatnosti od JKP „Gorica“. Kako u ovom kratkom periodu nije bilo dovoljno vremena za nabavku novih ukrasa, grad je ove godine ukrašen postojećom dekoracijom i novim ukrasima koji su dobijeni kao donacija. Za svega desetak dana, uz velike napore uspeli smo da ukrasimo sve bitnije lokacije u gradu. Niška tvrđava, kao najprepoznatljiviji spomenik našeg grada, je ove godine prvi put ukrašena za Novu godinu”, kažu u Parking servisu.

ukrasi2

Naše obećanje je da će u toku 2016. godine biti osmišljen potpuno nov, kreativniji i moderniji koncept dekoracije grada, i u skladu sa tim, i raspoloživim finansijskim sredstvima biće nabavljena i nova oprema za novogodišnju dekoraciju, kako bi naš grad za Novu 2017. godine zasvetleo punim sjajem“ – rekao je Marko Janković, direktor Parking servisa.

ukrasi3

Zbog reorganizacije JKP „Gorica“ Parking servis je preuzeo deo delatnosti ovog preduzeća, a koje se odnose na održavnje horizontalne, vertikalne i svetlosne signalizacije, javnog osvetljenja, postavljanje novogodišnje dekoracije u Gradu i održavanje parkovskog i dečijeg mobilijara.

[foldergallery folder=”images/galleries/ukrasi”]

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com