Sport

KBS Naisus osvojio još deset medalja!

Osnovna škola “Ivo Andrić” bila je domaćin 2.kolu Lige grada Niša proteklog vikenda, a među mnogobrojnim takmičarima po uspehu su se istakli članovi KBS “Naissus” osvojivši čak 10 medalja.

Preko 75 boraca iz 5 lokalnih klubova uzelo je učešće na ovom takmičenju, a mnogi od njih tom prilikom zabeležili su svoje prve nastupe. 

O trofejima kluba “Naisus” Niške Vesti su pisale u više navrata a njegovi članovi trude se da nam iz meseca u mesec zadaju nove radne zadatke koji mogu da posvedoče o njihovom velikom uspehu. Tako je bilo i tog 5.novembra kada se njih 10 okitilo novim odličjima u juniorskoj, pionirskoj i seniorskoj kategoriji.

Zlatne medalje osvojili su Isidora Petrović, pionirka u kategoriji do 26kg, potom Jelena Stevanović, pionirka do 33kg, Uroš Branković, pionir u kategoriji do 20 kg i Vuk Spasojević, pionir u kategoriji-26kg.

Srebrne medalje izborili su Milija Mišić, pionir kategorije -28kg i pionir Vasilije Vrećić, u kategoriji do 20kg.

Njihove kolege iz kluba, pioniri Pavle Živković kat. -28kg i Vuk Cvetković, kat. -43kg, kao i junior Mateja Stanković i senior Stevan Ivković okitili su se bronzanim odličjem.

“Više sam nego zadovoljan uspehom svojih takmičara, naročito onih mlađih koji su premašili moja očekivanja. Neke od takmičara je nedovoljno iskustva koštalo nešto boljih rezultata ali 3.mesto u ekipnom plasmanu i još jedan pehar u kolekciji čine naš uspeh još većim”, istakao je trener Andjelković nakon Ligaških uspeha.

U narednom periodu članovi ovog kluba spremaće se za Balkansko prvenstvo koje ih očekuje 10. novembra u Turskoj, na kojoj će ulogu sudije obavljati trener Nebojša Andjelković. Pored jače konkurencije u odnosu na prošlogodišnju iz KBS NAISUS obećavaju povratak zlatnih odličja reprezentativca Uroša Mitrovića u naš grad.

Srećno!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com