Sport

KBS Naisus upotpunio kolekciju trofeja

KBS Naisus jedan je od najtrofejnijih sportskih kolektiva koji uspešno predstavlja grad Niš na međunarodnoj sceni. Članovi ovog kluba mogu da se pohvale sa čak 700 odličja osvojenih u 130 takmičenja i na preko 20 seminara.

Poslednji takmičarski nastup zabeležili su na 4. Svetskom forumu kluba “Ji Do Kwan”, pod nazivom “The way of clean mind”.

U periodu od 21. do 28.jula na ovom takmičenju u Bugarskoj (Bansko) Naisus je bio jedini predstavnik naše zemlje, a pored njih našli su se i takmičari iz Rusije, Belorusije, Grčke, Makedonije, Rumunije, Moldavije, Ukrajine, Azerbejdžana i Kanade.

Ekspediciju niškog kluba činili su Marko i Ivana Miloradović sa mladom Unom, Marko i Marija Dimitrijević sa Ognjenom i Danicom, Vuk i Dragan Manić, Uroš Mitrović, Petar Aleksić i Đorđe Petković, na čelu sa trenerom Nebojšom Anđelkovićem.

Tom prilikom osvojene su dve nove medalje. Srebrnu medalju u konkurenciji seniora osvojio je Petar Aleksić, dok je bronzano obeležje pripalo Vuku Maniću u konkurenciji pionira.

U klubu su zadovoljni postignutim rezultatima i uspešnom saradnjom na međunarodnom nivou.

Prezadovoljni smo rezultatima koje smo zabeležili na nedavno održanom forumu u Banskom. Nakon osvajanja novih medalja usledile su pripreme na Vlasini koje su takođe protekle fenomenalno, a sve ovo predstavlja uvertiru u ono što nas čeka u narednom periodu. Tu je novi seminar koji će se održati u Nišu od 1.do 3.septembra, u saradnji sa lokalnim TK “Asteriks”-om, potom nas 30.septembra očekuje Kup Srbije a nakon njega Otvoreno prvenstvo, Tehnička liga i još mnogo toga…”, kaže trener Nebojša Anđelković.

Na konstataciju da zaista rade punom parom pa samim tim i dolaze ovakvi sjajni rezultati, iz kluba poručuju da “Nema odmora dok traje obnova”.

Članovi Kluba borilačkih veština Naisus su tako upotpunili svoju kolekciju koja broji preko 700 medalja, od čega su njih 337 zlatnih, 193 srebrnih i 191 bronzane medalje. Što se ekipnog dela tiče, vlasnici su 17 pehara sa mnogobrojnih državnih i međunarodnih turnira.

Ovaj klub je ušao u sedmu godinu postojanja što bi značilo da su na nivou jedne godine osvajali po stotinu obeležja, a to je svakako rezultat vredan pomena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com