Društvo

Divan dan! Niškom časopisu “City Oglasi” rođendan

Jedinstveni niški časopis “City Oglasi” danas proslavlja devetnaesti rođendan.

On je samo deo onoga što kao proizvod izlazi iz kompanije City Marketing Centar, koja pored ovog časopisa ima najčitaniji gradski portal Niške Vesti, tradicionalno godinama organizuje Auto Moto Fest, uspešno se bavi produkcijom dokumentarnih filmova koji svoje premijere redovno imaju na Filmskim susretima, u sastavu CMC-a radi i nacionalni portal Srbija Vesti, a izdato je i na hiljade turističkih vodiča.

Ova marketinška kuća ima i svoj restoran City Café u Parku Sveti Sava koji već dve godine posećuje veliki broj Nišlija. Sve ovo čini da ova kuća jeste brend Niša, kako za nju kaže njen osnivač Oliver Paunović.

Časopis “City Oglasi” se često menjao ali opstajao u teškim vremenima. Nekada sa više, kasnije sa nešto manje strana ali jedan od retkih časopisa koji je opstao čitavih devetnaest godina kao jedini oglasnik na jugoistoku Srbije.

Časopis danas izlazi četri puta godišnje i to u jesen, zimu, proleće i leto. “City Oglasi” se besplatno dele u City Cafe-u koji se nalazi u Parku Sveti Sava.

Foto: Jupirs Rings Studios; Oliver Paunović, direktor CMC-a

Danas je devetnaest godina kako je izašao prvi broj časopisa “City Oglasi”. Veoma sam ponosan zato što smo postali jedinstveni brend grada Niša sa mnogim našim projektima. U okviru kompanije City Marketing Centar danas rade Niške Vesti, Srbija Vesti, City Oglasi, Auto Moto Fest, City Film Production i City Café”, kaže prvi čovek ove uspešne niške kompanije.

Kao veliki lokalpatriota često ističe da mu je Niš na prvom mestu, uvek stavljajući ljubav prema gradu kao motiv da se za njega uradi uvek više.

“Mnogo toga smo uradili na promociji grada. Idemo dalje – odlučnije sa novim idejama a tu će uskoro biti i novih iznenađenja iz naše kuće”, kaže Paunović.

Osim časopisa “City Oglasi” CMC od oktobra 2014. godine u svom sastavu ima gradski portal “Niške Vesti”. Posle samo tri godine  jedan je od najčitanijih portala u gradu.

Već osmu godinu uspešno je održan Auto Moto Fest koji je i ove godine okupio više od dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona i postavio nove standard. Na ovogodišnjem  Sajmu automobila koji je u hali “Čair” održan od 6. do 8. oktobra posetioci su mogli da vide svetsku premijeru i to je ono čemu teži City Marketing Centar –postavlja nove standarde i svake godine nudi više.

Foto: Niške Vesti

CMC se upsešno bavi i produkcijom  dokumentarnnih filmova o Nišu i Nišlijama. Na poklon sugrađanima ostali su “Moj city – moj Niš”, Stari Niš – moj Niš”, film o legendarnoj niškoj grupi “Lutajuća srca” kao i “Hipi dolina”. Novi film već se snima i biće prikazan na Filmskim susretima naredne godine, što postaje tradicionalno kada su filmovi ove produkcijske kuće u pitanju.

Hvala Nišlijama na poverenju svih ovih godina, uz obećanje da će City Marketing Centar za svoj grad uvek pružiti više, jer jedino što nas vodi je ljubav prema gradu čijim ulicama hodamo.

Oliver Paunović

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com