Sport

Prijem za niške sportiste ŠAMPIONE u Powelifting-u

Prijemom u Gradskoj kući, Niš je je svojim državnim i balkanskim prvacima u Powerlifting-u poželeo uspeh i na predstojećim svetskim i balkanskim takmičenjima.

Za dvostrukog evropskog i trostrukog državnog prvaka u Powerlifting-u u kategoriji do 75 kilograma, Ivana Stankovića i svetskog i balkanskog prvaka u tinejdžerskoj T2 kategoriji, Nikolu Stankovića pripređen je svečani prijem u Gradskoj kući.

nikola stankovicTokom razgovora sa većnikom resorno zaduženim za sport, Branislavom Kačarom bilo je reči o dosadašnjem radu i uspesima Powelifting tima iz Niša, kao i o načinima da se dodatno pomogne razvoj takmičara koji ostvaruju zapažne rezultate na međunarodnoj sceni.

„Grad Niš uvek podržava mlade sportiste, jer su ponos našeg grada i spremni smo da im pomognu da i dalje ostvaraju dobre rezultate“, rekao je Kačar na prijemu u Gradskoj kući.

Podsetimo, Powerlifting predstavlja popularnu disciplinu u dizanju tegova, a Ivan Stanković je i svetski rekorder u disciplini čučanj u svojoj kategoriji.

Tokom sledeće godine ove takmičare očekuju novi izazovi poput Svetskog kupa u Sarajevu i Balkanskog kupa, gde se takođe očekuje uspešan nastup ovog dvojca u powerliftingu.

Bravo momci!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com