Društvo

Zmija u blizini vrtića

Naša sugrađanka Snežana Stojanović poslala je našoj redakciji sliku zmije u blizini vrtića “Zvončić” na Bulevaru Nemanjića kod Romanijske ulice.

Ovaj park u blizini vrtića “Zvončić” je oduvek bio opasan, evo dokaza da je još uvek”, kaže Stojanović.

Na teren je izašla Komunalna policija zajedno sa ZOO planetom, kome ova policija pruža podršku u vidu prevoza na lice mesta po prijavi.

To je mrtva zmija od juče. Imali smo prijavu za nju. Zmiju je udavio pas pošto ima tragove zuba”, kaže za Niške Vesti Dušan Stojanović iz ZOO planeta.

Mrtvu zmiju pokupila je JKP “Mediana”, potvrđuju u komunalnoj policiji.

Reč je o bezopasnom Smuku, uveravaju nas iz ZOO planeta.

To je Smuk. On nije opasan i nije otrovan. Plaši se ljudi”, kaže Stojanović.

Nišlijka Snežana Stojanović kaže da je upravo ovaj park opasan.

U Romanijskoj je bila prijava prošle godine, ove godine nije bilo prijava za tu lokaciju”, uverava nas Dušan Stojanović iz ZOO planeta.

Ipak da zmija ima u gradu govori i podatak da je ZOO planet udruženo sa komunalnom policijom intervenisao ove godine više puta, kaže za Niške Vesti Milan Đorđević PR niške komunalne policije.

Zajedno sa ZOO planetom intervenisali smo desetak puta, desilo se da smo jednog dana intervenisali dva puta”, kaže Đorđević.

U komunalnoj policiji ukazuju na obavezu prema zakonu da kada zmija bud uhvaćena ona se odvodi u neko nenaseljeno mesto u svoje prirodno stanište, protivzakonito je da joj se oduzme život.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com