Društvo

Majka nestalog Milana: Isključena je mogućnost suicida, jedino da je otišao negde

Milan Đorđević (41) farmaceut iz Niša nestao je pre tri nedelje na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini i od tada mu se izgubio svaki trag.

Marica Đorđević, Milanova majka rekla je za naš portal da se za njenim sinom i dalje traga, ali da i dalje ne znaju ništa, osim što je isključena mogućnost da je počinio samoubistvo na Suvoj planini.

„Isključen je suicid, ostaje jedino da je dobrovoljno otišao ili da ga je neko čekao i odveo uz njegov dogovor, ko bi to znao. Negde je, a gde ne znamo. Sam Bog zna gde je. Samo da nam se javi da kaže da je živ, ili da neko ko zna da je živ da nam javi, pa ako je izabrao drugi put neka mu je sa srećom“, kazala je Marica.

Prema njenim rečima, policija je proteklih nedelja pregledala Milanov laptop, kao i privatni i službeni telefon, ali ništa sumnjivo nisu pronašli.

„Telefoni su, kako su nam rekli, poslati u Beograd kako bi se, uz pomoć baznih stanica, proverilo Milanovo kretanje u poslednjih nekoliko meseci. Čekamo taj izveštaj. Pregledani su i snimci kamera iz autobusa koji vozi od Niša do Gornje Studene, da nije kojim slučajem ušao u taj autobus, ali ništa ni tu nije pronađeno“, izjavila je Marica.

Ona je kazala da njen sin i suprug idu skoro svakog dana na Suvu planinu, mada tamo nema Milanovih tragova.

„Suprug je bolestan, ali ne može da sedi kod kuće. Kaže: „Šta ću ja dole u gradu kad ga moj sin nema tu, on je možda gore“. Išao je da razgovara sa meštanima Jelašnice, Studene i Čukljenika, raspitivao se da li su videli Milana, ali niko ništa nije mogao da mu kaže“, rekla je Marica.

Porodica je svhatila da se nešto dogodilo sa Milanom 10. juna popodne popodne kada nije došao s posla da vodi sina na rođendan. Pre toga se oko podneva javio supruzi i rekao da ne može da stigne da uzme ćerku iz vrtića, ali da će stići da vodi sina na rođendan.

„Kad se nije pojavio, niti javljao na telefon, snaja je pozvala našeg starijeg sina, da joj pomogne, da on odvede dečaka na rođendan. Tada smo krenuli da ga svi zovemo na telefon, ali se nije javljao. Pametni sat koji mu je ostao u stanu pokazao je da se njegov telefon nalazi 19 kilometra od Niša. Zato je stariji sin sa drugarima otišao do Bojaninih voda i tamo pronašao parkiran Milanov službeni automobil”, izjavila je Marica.

Ona je kazala da ne znaju zbog čega se Milan uputio na planinu sam, bez opreme za planinarenje, čak i bez novčanika jer mu je i on ostao u stanu.

“Ne znamo gde je bio između 12 časova prepodne i 17 časova ili 18 časova, kada je njegov automobil zapazio na parkingu jedan biciklista. Bio je u 12 časova u Jelašnici, tu ga je kamera za video nadzor usnimila, ali nije pre 17 časova otišao na Bojanine vode. To nam je biciklista potvrdio. On nam je rekao da ga je automobil prestigao otprilike u 17 časova na putu ka Bojaninim vodama. Šta se za tih pet sati dešavalo sa Milanom, gde je bio, ne znamo”, naglasila je Marica.

U momentu nestanka mladi farmaceut imao je na sebi tamne pantalone, belu košulju sa prugicama i bron kožne cipele. Za njim je proteklih nedelja tragalo na Suvoj planini više stotina policajaca, vatrogasaca, pripadnika Gorske službe spašvanja, šumara, rođaka i prijatelja, ali na žalost nije pronađen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com