Kultura

Počela međunarodna smotra ekološkog i arheološkog filma

Međunarodna smotra ekološkog i arheološkog filma 13.”EKOPOLIS fest“, počela je sinoć i trajaće do 9. juna u sali bioskopa KUPINA. Projekcije su od 18:00 sati.Na Programu ovogodišnje Smotre su 23.filma iz: Italije, Nemačke, Srbije, Crne Gore.

Međunarodna smotra ekološkog i arheloškog filma, održava se svake godine u prvoj i drugoj nedelji juna meseca, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine i Slave Grada Niša.

Organizatori i realizatori EKOpolis festa su Medijska ekološka mreža Srbije-EKOpolis – Gradska opština Palilula uz podršku bioskopa KUPINA, Narodnog muzeja u Beogradu, Zavoda za zaštitu prirode Srbije-Pokrajinskog zavoda za zastitu prirode, Filozofskog fakulteta u Nišu- Departman za komunikologoiju i novinarstvo, kulturnih centara i ambasada inostranih zemalja, Srbskog učenog društva, Mladih Ambasadora, Udruzenja stvaralaca Nisa. Predsednik Saveta Smotre je prof. dr Vladeta Radović a umetnički direktor Dragan Vidojković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com