Društvo

Humanitarni odbojkaški turnir za Igora Nurkića

Odbojkaški savez nišavskog okruga će u subotu i nedelju 28. i 29. maja organizovati Humanitarni odbojkaški turnir za lečenje Igora Nurkića u velikoj sali Sportskog centra ”Čair” od 16 do 20 sati.

“Pozivamo sve klubove Nišavskog okruga, sve sportske radnike, sve bivše i sadašnje odbojkaše, TV kuće i medije da nam se pridruže i daju svoj doprinos za izlečenje našeg Igora, divnog čoveka i uspešnog sportistu grada Niša i reprezetativca Srbije”, kažu u Odbojkaškom savezu.

Apelovali su na sve odbojkaške klubove Nišavskog okruga da svoju donaciju uplate na namenski žiro račun Džudo saveza Srbije broj 325 – 9500900016778 – 09 OTP Banka.

Svi učesnici turnira i prisutni će moći da ubacuju novac u kutije koje će biti postavljene u hali, a prikupljena sredstva će biti uplaćena na žiro račun, u ponedeljak 30. maja.

IGOR NURKIĆ mladi i uspešni džudista Univerzitetskog džudo kluba ”KINEZIS” iz Niša vodi borbu za koju se nije spremao, borbu protiv opasne bolesti – leukemije limfoma, podsećaju.

“Kako nam vreme ovoga puta nije saveznik i potrebna sredstva moramo prikupiti veoma brzo”, dodaju.

Igorovo lečenje u Nemačkoj košta 160.000 evra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com