Hronika

Mladić teško povređen od strujnog udara na Železničkoj stanici

Sedamnaestogodišnji dečak teško je povređen od udara struje danas oko 17.00 časova na glavnoj Železničkoj stanici u Nišu. Popeo sa vagon na sporednom koloseku i ušao u strujno kolo

Sedamnaestogodišnji dečak teško je povređen od udara struje danas oko 17.00 časova na glavnoj Železničkoj stanici u Nišu, saznala je agencija Beta u Medija centru Javnog preduzeća Železnica Srbije.

Predstavnik tog preduzeća Nenad Stanisavljević kazao je da se dečak povredio dok se peo na jedan od teretnih vagona koji su stajali na sporednom koloseku.

“Prema informacijama kojima raspolažemo dečak nije dohvatio žice koje se nalaze iznad vagona, ali je ušao u strujno kolo, jer se našao preblizu provodnika sa naponom od 25.000 volti”, rekao je Stanisavljević agenciji Beta.

Dečak koji je povređen, dodao je Stanisavljević, na Železničku stanicu došao je sa drugom, a na vagon se popeo da bi se slikao.

Opširnije na Večernje Novosti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com