Kultura

Zorana Pavić&Balcan Soul večeras u Domu Vojske u Nišu

Zorana Pavić&Balcan Soul nastupiće večeras, 22. novembra, na drugom Festivalu dokumentarnog filma i muzike City Fest u Domu Vojske u Nišu, sa početkom od 20 časova.

Popularna srpska pevačica predstaviće Nišlijama svoj novi projekat i obećava da će publika uz akustičnu muziku uživati.

“Zajedno sa sjajnim muzičarem Radomirom Vlakovićem, imamo tu dobru energiju i emociju, koju ćemo preneti Nišlijama. Radeći ovaj posao uradila sam mnogo dueta sa glumcima, sa Bjelom, Kojom, Gagom Nikolićem, Banetom Vidakovićem, Jelicom Sretenović… Pevaćemo i moje pesme, ali i te neke koje sam ja imala u repertoaru iz raznih filmova, serija, predstava. To su pesme koje ljudi vole i koje imaju posebnu emociju. Muzika koju mi plasiramo i filmski festivali mislim da prate jedno drugo”, poručila je Zorana Pavić pred nastup u Nišu.

Zorana kaže da je Balkan Soul proizašao iz projekta “Vreme je za muziku sa Balkana”, sa kojim su se prošle godine predstavili Šveđanima. Priznaje da je bila malo skeptična zboj jezičke barijere, ali na kraju je sve prošlo u najboljem redu.

“Šveđani su plakali na Pukni zoro, Vratiće se rode, Sanjam te još.. Prosto su prepoznali emociju, što govori u prilog tome da kada je muzika u pitanju ne postoje jezičke barijere. Zahvaljujući tim nastupima taj projekat je zaživeo, pa ćemo mi pred novu godinu snimiti jednu novu pesmu, ali i obrade naših pop rok pesama čak i narodnih u potpuno drugačijoj varijanti”, najavila je Zorana Pavić.

Zoranu Pavić Nišlije su mogle da vide i u ulozi glumice u komadu   “Ko vam dade predstavu”, sala je bila puna i publika je odlično prihvatila. Ona obećava da će i večeras u Domu Vojsku ponovo podeliti energiju i emociju sa niškom publikom.

Festival filma i muzike i ove godine u Nišu. Tri dana besplatnog programa za Nišlije

Da podsetimo, Festival dokumentarnog filma i muzike City Fest počinje večeras. Od 17 časova publika će moći da uživa u filmskim ostvarenjima, dok je termin od 20 časova rezervisan za muzičke nastupe. Festival će svečano otvoriti glumica Lidija Vukićević.

Zahvaljujući podršci Grada Niša i Kancelarije za mlade, ali i mnogobrojnih sponzora City Marketing Centar ova trodnevna dešavanja poklanja Nišlijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com