Sport

„ŽELJA“ nastavlja da se pojačava, povratak Miloševića

Rukometni klub Železničar dobio je još jedno igračko pojačanje. U redove kluba vratio se Nikola Milošević, 23-godišnji levi bek, visok 203 centimetra, objavio je klub na svom sajtu rkzeleznicar-nis.com.

Ovaj rođeni Kragujevčanin bio je član generacije koja je „Želji“ donela trofej pobednika Kupa Srbije 2014. godine. Prethodno je nastupao u Radničkom, a nakon Niša u Metaloplastici, Crvenoj zvezdi, banjalučkom Borcu i, prethodne sezone, u španskom Kangasu. Sa Železničarom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Podsetimo, klub je prethodno sklopio sporazum sa najboljim strelcem prošlogodišnje i najboljim igračem pretprošlogodišnje Superlige Mladenom Krsmančićem, sa iskusnim golmanom Dejanom Zlatanovićem, takođe članom ekipe koja je osvojila Kup 2014. godine, levokrilnim rukometašem Đorđem Spasićem, kao i bekovima Žarkom Petkovićem i Andrijom Mađarom.

Narednih dana nastaviće se sa kompletiranjem prvog tima, a početak priprema za novu sezonu, u kojoj će Železničar ponovo nastupati u Superligi, najverovatnije će biti zakazan za predstojeći vikend, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

U klubu se ozbiljno misli i na budućnost, drugi tim će iduće sezone nastupati u Drugoj ligi Morava, a novi ugovor potpisan je sa mladim igračima, prvotimcima iz sezone 2015/16-Nemanjom Milutinovićem, Milošem Lazićem i Đorđem Virijevićem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com