Društvo

Zbog dugovanja za vodu, isključenja sa mreže

Od ponedeljka 11. septembra počinju prva isključenja velikih dužnika sa seoskog vodovoda u Sečanici, poručuju iz Gradske opštine Crveni Krst.

Poslednja dva meseca Savet građana Sečanice, Odbor za vodu i GO Crveni Krst iscrpli su sve moguće mere da se naplate dugovanja za utrošenu vodu ili potpišu sporazumi o otplati istih na rate, tvrde u opštini.

“80% dužnika ne želi da izmiri svoja dugovanja ni na koji način. Mi smo prinuđeni da pribegnemo radikalnim merama i takve potrošače isključimo sa mreže”, kažu u ovoj niškoj opštini.

U ponedeljak stručna lica uz asistenciju Komunalne policije grada Niša, policije opšte namene MUP-a Srbije i Komunalne inspekcije GO “Crveni Krst” tačno u 8:30 časova sprovešće akciju isključenja.

Počev od nedelje 10.09. u 17 sati do ponedeljka 11.09. do okončanja akcije isključenja pet korisnika, biti isključen ceo vodovod u ovom selu, kažu u niškoj opštini “Crveni Krst”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com