Društvo

Završeni Zimski dani u Medijani 2021. Pretpraznična bajka za 1000 dece

Podelom voća, sokova i paketića u Svetosavskom parku, završeni su peti po redu „Zimski dani u Medijani 2021“ u organizaciji Gradske opštine Medijana. Oko 1000 dece učestvovalo je na tradicionalnoj manifestaciji, a lepo vreme poslednjeg dana privuklo je najveći broj mališana.

Foto: GO Medijana

Na platou ispred Hrama cara Кonstantina i carice Jelene, u protekla tri dana bilo je dece svih uzrasta, a društvo su im pravili roditelji, bake i dede, nastavnice, učiteljice. Raznovrstan program na omiljenom mestu okupljanja mališana, uz muziku, igru i omiljene likove, upotpunjen je Vilenjakovim radionicama.

Foto: GO Medijana

Najveću pažnju prethodnih dana, pored likova iz crtanih filmova, privukao je Deda Mraz, pa su i radionice crtanja i pisanja čestitki upravo njemu, najmlađima bile veoma zanimljive. Ako je neko dete zaboravilo da svoje želje uputi Deda Mrazu, ovo je bila prava prilika da to učini.

Foto: GO Medijana

Najsrećnijim učesnicima današnjeg druženja, uručeni su paketići, dok su ostali najmlađi stanovnici, kući poneli slatkiše kompanije IDEA, koji simbolizuju praznike, kao i krofne, koje je darivao niški „Žitopek“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com