Društvo

Završen konkurs za novogodišnji nastup Željka Samardžića, čeka se potvrda NKC-a

Javna nabavka za izbor agencije koja će organizovati koncert Željka Samardžića u novogodišnjoj noći na Trgu kralja Milana završena je pre dva dana, ali za sada nije poznato da li je bilo zainteresovanih agencija i da li će popularni pevač zabavljati Nišlije na dočeku Nove godine.

Niški kulturni centar (NKC), kome je povereno organizovanje novogodišnjeg slavlja još nije saopštio ishod javnog poziva tako da je za sada poznato jedino ono što je navedeno u tekstu poziva kada je objavljen 9. decembra.

NKC je putem “javne nabavke male vrednosti” zatražio agenciju koja će u Niš dovesti Željka Samardžića sa vokalno – instrumentalnom pratnjom i obezbediti da koncert traje od 23 sata 31. decembra do jedan sat iza ponoći 1. januara .

Od agencije se takodje traži da obezbedi svu neophodnu prateću opremu za koncert, binu koja je zaštićena sa tri strane i ima krov, osvetljenje, ozvučenje dovoljno za najmanje 10.000 ljudi, tri LED ekrana, zaštitnu ogradu, smeštaj, ishranu i ketering za izvodjače i prateće osoblje.

Agencija će takodje biti obavezna da organizuje komunalne službe, obezbedi električni priključak, montira i demontira binu i svu prateću opremu.

Poseban uslov javnog poziva je da agencija koja će organizovati koncert ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji ili ugovor o zastupanju sa Samadržićem.

Za Koncert Željka Samardžića namenjeno je ukupno 10 miliona dinara, s tim što bi njegov nastup bio plaćen šest miliona dinara, a za tehničku podršku bilo bi utrošeno četiri miliona dinara.

Jedan broj gradjana Niša je proteklih dana putem društvenih mreža negodovao zbog nastupa Samardžića u Nišu, zbog toga što se on navodno nalazi na platnom spisku JP “Pošte Srbije”.

[yop_poll id=”2″]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com