Promo

Zagrizite MILKY palačinku i doživite SLATKO CARSTVO

Velike, pune kremova, nadeva, preliva i svakojakih dodataka, „tajnih“ sastojaka i dobro poznatih slatkih ukusa, sve to čini MILKY palačinke!

Jedinstvena palačinkarnica u našem gradu, podiže vašu omiljenu poslasticu na totalno novi nivo, jer njihove palačinke su definitivno nešto što do sada niste probali.

MILKY

U čemu je caka?

Prvenstveno u tome da se koriste najkvalitetniji sastojci i premijum kremovi, ukusa koje niste do sada probali, ali i onih dobro poznatih i sve je to lepo ukomponovano u jednu veliku slatku celinu.

Ono što nemate priliku da uradite na drugim mestima, to je da kreirate lično svoju palačinku prema svojim ukusima.

Na raspolaganju možete odabrati standardnu, čokoladnu, američku palačinku… u nju možete staviti neki od filova koji vi odaberete, a što se tiče nadeva, tu dolazi vaša kreativnost do izražaja, jer ih možete birati nekoliko, od kremova, preko voća do sladoleda, čokoladnih mrvica i bombona.

Za one manje odlučne i nesigurne dolazi već „skockana“ MILKY ZNA palačinka, čije sastojke drže u tajnosti, ali, verujte, nećete se pokajati!

I sve to čini jednu ogromnu palačinku, sa kojima se mnogi junački bore da je savladaju. A za potpuni užitak, MILKY je kreirao i savršen ambijent. Bašta MILKY palačinkarnice upotpunjuje kompletan doživljaj.

MILKY

Prostrana, razmaknutih stolova, prijatne hladovine i posebne atmosfere u večernjim časovima, odlično je mesto da sa porodicom ili prijateljima provedete kvalitetno vreme, uz kvalitetan slatki zalogaj i uverite se zašto je MILKY CARSTVO PALAČINKI!

PRIJATNO!

MILKY
Nade Tomić 10
065 2502065
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button