Društvo

Za vikend na „Čairu“ 2.500 kupača

Minuli vikend bio je prvi sa pravim letnjim temperaturama što su mnoge Nišlije iskoristile za kupanje na otvorenim bazenima Sportskog centra „Čair“.

Prema rečima direktora „Čaira“ Dragana Perića u subotu je na bazenima bilo 1.200 posetilaca, a u nedelju 1.300.

„Veću posećenost očekujemo kada krene letnji raspust. Prošle godine naš rekord iznosio je 4.500 kupača u jednom danu i postignut je u avgustu“, rekao je Perić.

On je podsetio da je niški „Čair“ jedini u Srbiji od 1. juna otvorio sezonu kupanja na otvorenim bazenima, dok su svi ostali sportski kompleksi u Srbiji otvaranje sezone pomerili za sredinu meseca.

„Potpuno spremni dočekujemo kupače. Uvažili smo sve primedbe koje su imali prošle godine. Postavili smo još dve česme sa po dve slavine, povećali broj kabina za jednu trećinu i povećali hladovinu postavljanjem nadstrešnica i na travnatom terenu. Do kraja sezone dodatno ćemo povećati broj kabina za presvlačenje. Šankovi rade, a kao i prošle godine imaćemo biblioteku na bazenu. U slučaju lošeg vremena i kiše otvaramo zatvorene bazene i posetioci mogu da tamo nastave da se kupaju“, rekao je Perić.

On je kazao da o bezbednosti kupača na bazenu svakodnevno brinu dva lekara i odgovarajući broj spasilaca.

Radno vreme bazena je od 11 do 19 sati i vikendom od 10 do 19 sati. Cena ulaznice je nepromenjena i iznosi 300 dinаrа, а nаkon 17 čаsovа cena je 200 dinаrа. Zа decu uzrаstа od 1 do 3 godine ulаz je besplаtаn, dok se za decu uzrаstа od 3 do 7 godinа ulaznica plaća 100 dinаrа.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com