Kultura

ZA DAN ZALJUBLJENIH: “Voli me do kraja”

Povodom Dana zaljubljenih,  14. februara u sali Doma Vojske igra se urnebesna komedina “Voli me do kraja”. Ova urnebesna komedija počinje u 20 sati.

U komadu igraju Mirka Vasiljević i Ivan Zekić, koji je široj javnosti poznat po ulozi Ivice Beka u filmu i seriji “Montevideo”. Uz ovo dvoje glumaca, takođe u naslovnoj ulozi pojavljuje se i Nemanja Janičić. 

Predstava  „ Voli me do kraja“ u režiji Igora Damnjanovića je veoma atraktivna komedija koja govori o muško ženskim odnosima do nivoa apsurda i dokle dopire ljudska glupost.

” “Voli me do kraja” je crnohumorna predstava koja govori o mladom bračnom paru i njihovom životu punom ljubomore,” u najkraćem su komad predstavili organizatori.

Scenografiju su radili Zvezdan Milenković ,Mladen Miljanović i Tanja Žiropađa,
a kostim Ljiljana Ružić.

Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na tel 065 / 522-13-72, prodaja karata je na BILETARI DOMA VOJSKE u periodu od 11 do 19h, a biletara počinje sa radom 23. januara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com