Foto Video ubod

VIDEO UBOD: 3D animacija u Parku Svetog Save po scenariju GO Medijana

3D animacija koja je sinoć uvela Nišlije u Novu godinu po Julijanskom kalendaru, autorsko je delo agencije PRO EDUKA iz Pančeva. Kompletna animacija urađena po scenariju koji je agenciji dala Gradska opština Medijana.

“PRO EDUKA je uradila kompletnu animaciju, uključujući i autorsku muziku, naravno po našem scenariju. Tome je prethodilo puno aktivnosti, mapiranje crkve, a postupak se zove 3D maping. Urađen je model crkve u realnoj veličini, pa su nakon toga video materijal prilagodili  veličini i izgledu crkve”, rekao je za Niške Vesti Vladimir Đorđević koji je ispred Gradske opštine Medijana bio zadužen za ovaj segment dočeka Nove godine u parku Svetog Save.

3D animacija koja je desetak minuta pre ponoći zasijala na zidovima crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene, podigla je mnoge mobilne telefone u vazduh, a ovaj video spektakl  omogućila su dva projektora koja je pančevačka agencija donela u Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com