Magazin

Veliki koncert Konstantina i Niškog Big Benda u Domu Vojske

Preko 50 članova Niškog Big Benda i vokalnog sastava Constantine udružili su se u želji da svom gradu poklone nešto drugačije. Oni će premijerno izvesti neke od najpoznatijih everginova u savremenim aranžmanima. Jazz iNfuzija je potpuno novi projekat koji će nišlije imati priliku da čuju 17. decembra u Domu Vojske, sa početkom u 20 časova.

Ne propustite priliku da budete deo magične fuzije najvećih svetskih i domaćih jazz, pop, rock i drugih kompozicija, koje će za vas pevati i svirati 50 muzičara ova dva vrhunska ansambla! Poslušajte poznate melodije „Devojko mala“, „I belong to you“ ili „ Pod sjajem zvezda ove noći“ u njihovoj interpretaciji!

„Jazz iNfuzija iliti Džez u fuziji je ideja koja je nastala spontano. Naše kolege iz Big Benda i mi smo se udružili u želji da ovoga puta našim sugrađanima darujemo čarobno veče u duhu praznika koji dolaze.“, kaže Dimitrije Pančić, jedan od članova vokalnog sastava „Constantine“, čiji se repertoar bazira na delima domaćih i stranih kompozitora u domenu etno, pop, rok, džez, filmske i duhovne muzike.

Još jedan domaćin ovog koncerta je Niški Big Bend, a svakako jedan od najistaknutijih članova je maestro Dragoslav B. Petrović:

„Mi se svi radujemo.. jer sjajni su izvođači, odlični aranžmani, program pažljivo biran, publika divna, očekujemo fantastičnu atmosferu u ovoj fuziji. “, kaže maestro.

Niški Big Bend će ovoga puta nastupiti u punoj formaciji,a njihov repertoar obuhvata standardne jazz kompozicije, obrade starih gradskih pesama kao i popularne numere u vrhunskim aranžmanima.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Vojske. Cene ulaznica su:
Parter – 1000rsd
Balkon – 800rsd

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com