Društvo

Velika akcija uređenja Novog groblja

Radnici javnih komunalnih preduzeća “Gorica” i “Mediana” počeli su letnju kampanju uređivanja Novog groblja. Tokom ove akcije, čiji je završetak planiran za 20 radnih dana, biće očišćen prostor oko svakog grobnog mesta, pored košenja trave na zelenim površinama. Kako bi posao bio što pre završen  radnicima “Gorice” u pomoć su pritekli i radnici JKP “Mediana”.

“Naš osnovni posao je da se brinemo o većim javnim zelenim površinama na groblju i kada se dođe na Novo groblje može se videti da su one uređene, kao i glavne saobraćajnice na ovom mestu. Sada, međutim, dajemo ljudstvo i mašine kako bi pomogli “Gorici” da se urede površine između samih grobova”, kaže Dragoslav Pavlović, direktor JKP “Mediana”.

Novo groblje ima više od 400 parcela sa po 90 grobnim mesta, te kako se radi o velikoj površini, u pomoć će priskočiti i grupa Nišlija angažovana na javnim radovima, kako bi se posao završio u planiranom roku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com