Društvo

Na niškom groblju uskoro Aleja zaslužnih građana

Do kraja ove, ili početkom naredne godine, Niš će na Novom groblju dobiti Aleju zaslužnih građana, najavila je danas direktorka Javnog komunalnog preduzeća za pogrebne usluge “Gorica” Ivana Stanić.

Ona je na sednici Gradskog veća rekla da će se Aleja zaslužnih građana nalaziti iznad crkve, u centralnom delu Novog groblja i imaće 108 grobnih mesta. Stanić je rekla da su u toku zemljani radovi u delu groblja gde će se Aleja nalaziti, a da od vremenskih prilika zavisi da li će biti završena do kraja godine ili početkom naredne.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da grad mora da “razmišlja” o tome da formira komisiju koja će odlučivati ko će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Prema njenim rečima, predloge za sahranjivanje davaće porodica, udruženja građana i grad.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Решиће ово Никола Стаменковић (повратник преко Шапића) са Гагом (Намештеницом из БГ), јер су политички и образовни еквивалент. И Гробље постаје циркус !

  2. Dragana Sotirovski mora da razmišlja gde će se sahranjivati ljudi za godinu, dve, gde će se odlagati djubre za godinu, dve, gde sa psima lutalicama…..??? A za Aleju ćemo lako!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com