Promo

Vazduh u Nišu je među najzagađenijim u svetu, ali postoji sigurno rešenje da dišete lakše i zdravije

Grad Niš se tokom decembra 2021. godine i početkom nove 2022. godine svakodnevno nalazi na „crvenoj listi“ gradova sa najzagađenijim kvalitetom vazduha u svetu.

Skoro svakodnevno se obaraju negativni rekordi u prekomernim količinama štetnih čestica u vazduhu koje idu i do 7x više od dozvoljenih vrednosti.

Lekari savetuju da, dok problem zagađenja ne bude rešen, posebno osetljive grupe stanovništva ostanu u svojim kućama kada je izraženo višestruko zagađenje vazduha, a to je uglavnom u ranim jutarnjim i večernjim satima.

Upravo iz tog razloga Fagor/ Coral tim u svom asortimanu ima proizvod koji će vam omogućiti da u svom domu dišete lakše i živite lepše uz SHARP prečišćivač vazduha sa HEPA filterom ijonizatorom.

SHAPR prečišćivač vazduha  poseduje ekskluzivnu i patentiranu Plasmacluster® tehnologiju jonizacije vazduha, pomoću kojih eliminiše mikroskopske zagađivače koje tradicionalni filteri nisu u stanju. Uz pomoć pozitivnih i negativnih jona osvežava se vazduh bez štetnih hemikalija ili parfema a istovremeno se eliminušu mnoge bakterije, buđ i neprijatni mirisi.

SKORO SAVRŠENA ELIMINACIJA ALERGENA

SHARP prečišćivačima jedinstvenu trostuku filtraciju, za maksimalan kvalitet vazduha, uz pomoć kojih efikasno eliminiše:

  • Prašinu i krzno kućnih ljubimaca
  • Štetne gasove, kućne mirise, miris duvanskog dima i mirise kućnih ljubimaca
  • Najmanje čestice prašine veličine do 3 mikrona, čestice buđi, alergene i mikrobe

Pored jedinstvenog sistema filtracije vazduha, SHARP prečišćivač ima i funkciju automatskog ovlaživanja vazduha i može olakšati probleme sa sinusima, suvim grlom, peckanjem u očima, ispucalim usnama i ostalim posledicama suvog vazduha.

Za vreme grejne sezone grejna tela koja se koriste zimi mogu dodano smanjiti nivo vlažnosti vazduha, tako da je korišćenje ovlaživača pre svega preporučeno i maksimalno korisno.

AUTOMATSKI DETEKTUJE, PRIKAZUJE I REAGUJE

Ugrađeni senzori za temperaturu, prašinu i vlažnost kontrolišu kvalitet vazduha i automatski ga prečišćavaju i valaže po potrebi. U svakom trenutku znaćete kvalitet vazduha koji udišete i bićete sigurni da je on idealan za Vas i vašu porodicu!

Uz jako nizak nivo buke rada, različite programe rade kao i programom za automatsko gašenje pogodan je za korišćenje u svim prostorijama.

JANUARSKA AKCIJA, JOŠ SAMO 5 DANA!

FAGOR/CORAL Electric tim Vam svakog meseca, pa tako i u januaru, nudeveliki izbor sniženih cena malih kućnih aparata, porcelana, kuhinjskog posuđa i bele tehnike. Posebnu ponudu proizvoda i januarsku akciju možete pogledati OVDE.

Sve dodane informacije i detalje u vezi proizvoda možete dobiti na broj telefona 063/424-793.

FACEBOOK + INSTAGRAMFAGOR/CORAL Electric

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coral Srbija (@coralelectric)

Posebne pogodnosti kupovine:

10% POPUSTA ZA ONLINE NARUDŽBINE – Ostvarite 10% popusta za narudžbine putem sajta za plaćanje pouzećem ili platnim karticama
DO 12 JEDNAKIH MESEČNIH RATA – Platnim karticama za kupovinu na kredit možete platiti i do 12 jednakih mesečnih rata
BESPLATNA DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU – Besplatna isporuka proizvoda na kućnu adresu kurirskom uslugom Post Express-a Pošte Srbije
24 MESECA GARANCIJE NA SVE PROIZVODE – Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com