Društvo

Vaskršnja čestitka gradonačelnika Niša

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović čestitao je građanima najveći hrišćanski praznik Vaskr.

U svetlosti najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, svim pripadnicima pravoslavne zajednice upućujem najsrdačnije čestitke sa željom da nam žrtva i vaskrsenje Sina Božijeg, Isusa Hrista, u ovim teškim danima donese izbavljenje, dobro zdravlje i umirenje.

Dragi sugradjani, znam da će mnogi od vas najradosniji hrišćanski praznik provesti daleko od svojih najvoljenijih… Iako razdvojeni, svi kao jedan, molićemo se da nam ovaj praznik pobede života nad smrti, dobra nad zlom i iskupljenja nad iskušenjem donese spasenje.

Veliki medju nama, Vladika Nikolaj je govorio: “Vera nam treba da bismo se mogli nadati, a nada da bismo mogli živeti.”

Sa željom da vam praznik nade, vere i ljubavi donese osnaženje i umirenje, pozdravljam vas sveradosnim pozdravom: “Hristos vaskrse!”

Vaš gradonačelnik,
Darko Bulatović

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. S
    HVALA Vladi RS, ali stvarno i iskreno, jer je prošle nedelje poslala svoju ekipu u Niš da koliko toliko pokuša da sredi haos i rasulo koje vlada gradom na svim nivoima pre svega zbog nesposobnosti, nestručnosti, neobrazovanosti,… gradske vlasti i gradonačelnika, inače novopečenog dipl.pravnika i vojnog invalida u penziji !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com