Sport

Uspešan vikend za niški rukomet

Rukometaši “Železničara” i rukometašice “Naise” gostovanjima su startovali novu sezonu Superlige u rukometu, a obe ekipe su se neporažene vratile u Niš. “Želja” je remizirao u Beogradu, a “Naisa” slavila u Kikindi.

“Železničar” je u prvom kolu Superlige otkinuo bod beogradskom “Obiliću”, iako su Nišlije na poluvreme otišle sa prednošću od jednog gola (12:13). Meč je završen rezultatom 29:29, pa se može reći da je niški klub uspešno startovao ligaško takmičenje, što se naslućivalo još u pripremnom periodu.

Sa druge strane i rukometašice “Naise” su odlično započele novu sezonu, jer su na teškom gostovanju “Kikindi”, koja im je u minuloj sezoni “disala za vrat”, slavile rezultatom 17:24 i upisale prva dva boda. Na poluvremenu je rezultat bio 10:6 za Nišlijke.

“Naisa” zauzima 4. mesto na tabeli rukometne Superlige nakon prvog kola, dok rukometaši “Želje” zauzimaju 5.poziciju.

U narednom kolu naše rukometašice će dočekati ekipu “Bekamenta” iz Aranđelovca, dok će rukometaši ugostiti ekipu “Jugovića” iz Kaća.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com