Društvo

“Uskršnje čarolije” mališana Pčelice (FOTO)

Uz takte uskršnjih pesama i predstavom „Uskršnje čarolije“, mališani JPU „Pčelica“ i njihovi vaspitači uveli su Nišlije u praznične dane. Ovacije i aplauzi ispunili su salu Pozorišta lutaka u Nišu.

Foto: PU Pčelica

Hor „Zlatne pčelice“ otpevao je najlepše tonove ljubavi, mira i drugarstva i pozvao vaspitače da pošalju najlepšu poruku za Uskrs.

Foto: PU Pčelica

Vaspitači su zadivili publiku svojim glumačkim sposobnostima u predstavi „Uskršnje čarolije“.

„Ponosna sam na naše vaspitače, jer znaju da prepoznaju sposobnosti deteta, izvuku najbolje iz njih, ali i pokažu šta sve znaju, mogu i šta rade sa decom. Skoro ceo mesec u vrtićima posveti se aktivnostima vezanim za Uskrs, a onda kao završnicu toga imamo grandiozni nastup hora koji je od ove godine obogaćen i uskršnjom predstavom“, izjavila je direktorica ustanove Svetlana Mitić.

Kroz vaspitno obrazovni rad deca se uče tradiciji, običajima, a onda se različitim manifestacijama pokaže koliko su i kako naučili.

„Ovo je bilo veče za pamćenje, sa nestršljenjem čekamo nove događaje iz radionice malenih niških pčelica“, bila je jedinstvena publika Pozorišta lutaka.

Foto: PU Pčelica

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com