VideoZabava

Uragan iz Srbije je oduvao Evropu. Naša Nišlijka briljirala na sceni

Sanja, Ksenija i Ivana izdvojilie su se sinoć na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi i svojim šarmom, vokalima i nastupom obezbedile učešće u finalu. Euforija je nakon njihovog nastupa nastavljena i na društvenim mrežama. Zanimljivo je to da su na zvaničnom nalogu takmičenja naše predstavnice dobile i najveći broj „lajkova“.

Uraganke su oduvale konkurenciju, što su i oslikali glasovi koje su dobili od ljudi širom starog kontinenta.

Euforija koja je nastala noćas na društvenim mrežama nakon prolaska grupe Hurricane u finale „Pesme Evrovizije“ pokazuje da su se Sanja, Ksenija i Ivana izdvojilie svojim šarmom, vokalima i nastupom.

Jedna od članica grupe Hurricane Ivana Nikolić je Nišlijka, a njeni sugrađani ponosni su njenim nastupom i uspoehom. Briljirala je na sceni, komentari su Nišlija.

“Prezadovoljne smo sto šmo ušle u finale, konkurencija je ogromna! Preponosne smo što predstavljamo našu zemlju na ovakvom takmičenju i što imamo priliku da izvedemo našu pesmu na ovakvoj svetskoj sceni! Hvala svima na podršci, volimo vas!”, poručila je Ivana za Niške Vesti.

Ivana Nikolić je rođena 1995. godine u Nišu. Premda je odrasla u porodici nastavnika i profesora, oduvek je gajila ljubav prema muzici. Zato je sa 14 godina upisala Plesnu školu „Boom 018“ u rodnom gradu. Tokom narednih šest godina redovno je učestvovala na raznim tačmičenjima u plesu, gde je često osvajala nagrade. Višestruka je državna prvakinja u plesu. Po završetku srednje škole upisala je Ekonomski fakultet u Nišu, a nakon toga je studije nastavila na Univerzitetu „Union“ u Beogradu, na Odseku za poslovnu ekonomiju, piše sajt www.biografija.org.

Ples joj je otvorio mnoga vrata, pa se tako jedno vreme bavila i modelingom. U oktobru 2017. godine se pojavila u spotu za pesmu „Mlada i luda“ sarajevskg muzičara Džala Brata. Kako se kasnije ispostavilo, i to joj je pomoglo da skrene pažnju na svoje talente.

Srpski biznismen Zoran Milinković došao na ideju da osnuje žensku grupu, te je raspisana audicija na kojoj su Ivana, Sanja Vučić i Ksenija Knežević odabrane da formiraju grupu Hurricane. Premda su prvo snimale pesme namenjene inostranom tržištu, veliku popularnost su stekle 2019. godine kada su objavile pesmu „Favorito“ na srpskom jeziku. Usledili su singlovi „Avantura“, „Brzi prsti“, te „Hasta la vista“ zahvaljujući kojoj su dobile priliku da predstavljaju Srbiju na Evroviziji 2020. godine. Iako je to takmičenje otkazano zbog pandemije virusa korona, devojke su nastavile da objavljuju singlove. Sa Markom Stojanovićem poznatijim kao Em Si Stojan (MC Stojan) su u avgustu 2020. godine snimile pesmu „Tuturutu“ koja je za samo par meseci dostigla preko 55 miliona pregleda na „Ju Tjubu“. S Ognjenom Amidžićem i Markom Konom su nakon toga snimile pesmu „Folir’o“ koja je čak tri nedelje držala prvo mesto na domaćem „Ju Tjub“ trendingu.

Harikejn je danas jedna od najtraženijih muzičkih grupa u regionu, a njihove pesme beleže milionske preglede na „Ju Tjubu“ i često zauzimaju prva mesta na domaćim i regionalnim top listama.

Ovogodišnja „Pesme Evrovizije“ održava se u Roterdamu u Holandiji i prema pravilima u polufinalu mogu da glasaju gledaoci i članovi žirija čiji se predstavnici takmiče

Objavljen je redosled nastupanja u velikom finalu. Važno je da zapamtite broj 8, pošto je to novi srećni broj grupe Hurricane pod kojim će nastupiti u završnici takmičenja. Direktan prenos možete da pratite u subotu u 21 čas na RTS 1, RTS Svet, Prvom programu Radio Beograda, ali i putem multimedijalne platforme RTS Planeta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com