VideoZabava

SRPSKI URAGAN “preti” da pokori Evropu: Srpkinje pokupile sve simpatije – Niš uz Ivanu!

Sanja, Ksenija i Ivana braniće večeras boje Srbije na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi. U velikom finalu grupa Hurricane nastupa osma, pored velike podrške koja stiže iz regiona Srbija se nada pobedi.

Finale „Pesme Evrovizije“ je večeras a Srbija “gori” od želje da ponovo budemo domaćini ove muzičke manifestacije sa dugom tradicijom. Bivša pobednica Marija Šerifović velika je podrška srpskoj grupi, a otvorenu podršku daju i druge zemlje iz okruženja.

Više od četiri miliona pregleda njihovog nastupa na polufinalu ovog takmičenja na Youtube kanalu obećava veliku borbu u samom finišu takmičenja.

Nišllijka članica grupe Hurricane Ivana Nikolić, pokupila je sve simpatije ne samo Nišlija, njene slike dele se preko društvenih mreža kao najava za takmičenje sledeće godine u Srbiji, ona je juče preko Niških Vesti zahvalila na velikoj podršci koja stiže iz Niša i Srbije.

Ovogodišnja „Pesme Evrovizije“ održava se u Roterdamu u Holandiji i prema pravilima iz Srbije ne možete glasati za naše predstavnice, ali to možete učiniti iz inostranstva, ukoliko živite u jednoj od 38 zemalja koje se takmiče.
Direktan prenos počinje u 21 čas na RTS 1, RTS Svet, Prvom programu Radio Beograda, ali i putem multimedijalne platforme RTS Planeta.
Finalisti „Evrosonga“ nastupaće večeras prema sledećem redosledu:

1. Kipar
2. Albanija
3. Izrael
4. Belgija
5. Rusija
6. Malta
7. Portugalija
8. Srbija
9. Velika Britanija
10. Grčka
11. Švajcarska
12. Island
13. Španija
14. Moldavija
15. Nemačka
16. Finska
17. Bugarska
18. Litvanija
19. Ukrajina
20. Francuska
21. Azerbejdžan
22. Norveška
23. Holandija
24. Italija
25. Švedska
26. San Marino

Srećno devojke!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com