Sport

Universal Transportation: FK “Delijski vis” gazi sve redom (VIDEO)

Da niško naselje Trošarina može da bude rasadnik fudbalskih talenata pokazuju iz godine u godinu fudbaleri i uprava Fudbalskog kluba Delijski vis.

Navijačima ovog niškog kluba do sada nisu bile potrebne uređene tribine da punim srcem bodre komšije i prijatelje na terenu…očigledno će se uskoro na ovom stadionu tražiti mesto više.

Fudbalski klub „Delijski vis“ iz Niša nastao je iz velike želje da se pokaže da i kada se igra samo iz ljubavi uspeh ne može da izostane. Klubu koji je star dve decenije novi sjaj dalo je niško preduzeće Universal Transportation, jer kako kažu ovo je njihova priča.

“Podržao sam ovu priču jer momci treniraju i igraju sa puno ljubavi. Siguran sam da u gradu može da se izdigne još jedan jak fudbalski klub i zato podržavam ove momke iz kraja koji napreduju iz sezone u sezonu. Za sada su to skromna sredstva ali ćemo pomagati i više kada zatreba”, kaže za Niške Vesti Aleksandar Lazarević, vlasnik Universal Transportation.

Vođeni željom da se pokažu svake godine napreduju u viši rang, neretko neki i preskoče. Upravo zbog ovakvih rezultata mlado niško preduzeće UNIVERSAL TRANSPORTATION  tu je da pomogne. Universal Transportation kao generalni sponzor uručio je igračima nove garniture dresova.

Predsednik kluba Dušan Veljković, ističe da im je svaka pomoć veoma važna jer ovi momci imaju šansu da se izbore u još bolji rang takmičenja.

“Ima ovde puno mladih igrača od kojih neki mogu da imaju zapažene karijere”, ističe Veljković.

Podmladak kluba čini okosnicu a mnogim igračima predviđa se i profesionalna karijera. Četiri generacije iznedriće možda i nekog novog Piksija.

Igrači Fudbalskog kluba Delijski vis želeli bi da njihov stadion bude veći, samim tim oni bi mogli da nastupaju i u višim rangovima, što su rezultatima i pokazali da mogu.

I dok ovi momci grabe krupnim koracima, neke naredne generacije meštana ovog niškog naselja pričaće o tome da je jedan veliki klub nastao pukom željom da se Trošarinci u gradu pokažu kao odlični fudbalski znalci.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com