Promo vesti

Unapređenje holističkog lečenja u Poliklinici Longa Vita

Prim. dr Draginja Manić iz Poliklinike Longa Vita i vlasnica poliklinike Mr Aleksandra Petković učestvovale su proteklog vikenda na seminaru Udruženja za promociju personalizovano-holističkog pristupa lečenju “Holistic” održanom u Beogradu, i uspešno završile akreditovani kurs prve kategorije ovog udruženja. Na kursu se govorilo o elementima koje je neophodno primeniti kako bi efekat terapije lekovima bio efikasniji, kao i o preventivnim postupcima koji sprečavaju nastanak oboljenja, a u skladu sa potrebama svakog pacijenta. Bilo je reči i o individualnom prilagođenju ishrane, značaju dijetetskih suplemenata, uticaju elektromagnetnog zračenja, kao i o iskustvima iz prakse u primeni personalizovano-holističkog lečenja pacijenata.

Prim. Dr Draginja Manić sa predsednikom Udruženja “Holistic” Mr sc. dr Slobodanom Dunjićem i potpredsednikom udruženja Prof. dr Dušanom Vešovićem

Holistički pristup praktikuje se i u Poliklinici Longa Vita, a on podrazumeva lečenje obolelog organizma kao celine – ne samo vidljivih simptoma bolesti, već otklanjanje uzroka koji je doveo do oboljenja.

Mr Aleksandra Petković sa predsednikom Udruženja “Holistic” Mr sc. dr Slobodanom Dunjićem i potpredsednikom udruženja Prof. dr Dušanom Vešovićem

Udruženje “Holistic” osnovala je grupa lekara, 2016. godine, u želji da svoja iskustva iz kliničke prakse, koja obuhvataju i klasičnu medicinu i alternativne metode lečenja, prenesu kroz edukaciju drugim zdravstvenim radnicima, kao i svima koji žele da nauče više o načinima prevencije bolesti, zdravim životnim stilovima, načinima održavanja dobrog zdravstvenog stanja, ali i lečenja već obolelog organizma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com