Politika

Ujedinjena seljačka stranka obeležila 21. godinu postojanja! PREDSEDNIK MILETIĆ UPUTIO PODRŠKU PREDSEDNIKU SRBIJE

Ujedinjena seljačka stranka obeležila je 21. godinu rada i postojanja u prostorijama Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig. 

Svečanoj konvenciji prethodio je sastanak Glavnog odbora stranke na kome su pored redovnih izveštaja usvojeni i zaključci, a jedan od njih je apsolutna podrška predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u borbi protiv mafije, korupcije i kriminala na svim nivoima.

Predsednik USS Milija Miletić rekao je da će seljačka stranka dostojanstveno stajati uz predsednika Vučića i dati mu punu podršku u radu, pogotovu po pitanju borbe protiv mafije, korupcije, kriminala i svih onih koji ne rade u interesu naroda već u svom ličnom interesu i protiv Srbije.

Predsednik OO USS Svrljig Miroslav Marković poručio je da će stranka nastaviti da radi u korist svih građana, kao što je to činila i u godinama iza nas, a okupljenima se obratila i predsednica IO USS Jelena Trifunović.

U svečanom delu obratili su se Samir Tandir, predsednik Poslaničke grupe Stranka pravde i pomirenja SPP – Ujedinjena seljačka stranka USS u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Bojan Bajagić koordinator Srpske napredne stranke za Nišavski okrug, a od gostiju prisustvovao je i poverenik OO SNS Svrljig Milan Mihajlović i Luka Petrović ispred SNS-a.

Ujedinjena seljačka stranka formirana je na Sretenje, 15. februara 2000. godine, kada su se tri male seljačke stranke stopile u jednu u duhu narodne izreke ,,samo sloga seljaka spasava“.

Prisutnim gostima u svečanom delu obratio se predsednik Milija Miletić koji je tom prilikom najavio da će USS podržati Srpsku naprednu stranku sa kojom je u koalicji i politici koju sprovodi Aleksandar Vučić.

Vredno je istaći da je Glavni odbor Ujedinjene seljačke stranke prošle godine u Knjaževcu, u Domu kulture, reizabrao na period od četiri godine za predsednika stranke Miliju Miletića iz Svrljiga.

Ujedinjena seljačka stranka broji nešto više od 15.000 članova i aktivno sprovodi politiku u više od 60 gradskih i opštinskih odobra širom Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button