Kultura

UDAJ SE MUŠKI – Urnebesna komedija koju ne traba propustiti

Najbolja beogradska komedija u sezoni 2016-2017, po oceni pozorišnih kritičara, ali i gledanosti „Udaj se muški“, gostuje u Nišu u petak 01. februara 2019. godine, sa početkom od 20 časova. U glavnoj i jedinoj ženskoj ulozi je naša proslavljena glumica Snežana Savić, koja će udahnuti život liku jedne pomalo otkačene tašte.

Pored nje, na sceni će se naći i Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur, Aleksandar Jovanović, Miloš Đorđević, ali i Ratko Tankosić kome je ovo biti prvo pojavljivanje na daskama koje život znače.

„Udaj se muški“ je urnebesna komedija situacije današnjice, ali i sutrašnjice, komad o našim ljudima, jer takve najbolje znamo i osećamo. Кomedija koja će vas naterati da se prepoznate, da se upustite u avanturu i zapitate se šta pokreće naše živote i koliko su zapravo zamršeni međuljudski odnosi…

U središtu ovog komada je priprema venčanja, i različiti pogledi na to kakva bi svadba trebalo da bude, ali svakako mora da zadovolji uslov, da bude i tradicionalna i moderna.

“Svi želimo venčanje iz snova! Naravno, svi oni kojima je ovo neophodan životni korak. U predstavi „Udaj se muški“, na venčanju će se razotkriti dugo skrivane tajne i karakteri likova. Tenzija koja će nastati navešće glavne likove da ispišu još jedan važan događaj u svojim životima i da donesu presudne životne odluke”, objašnjavaju akteri ove urnebesne komedije.

Neobična komedija situacije, bez vulgarnosti, psovki i prizvuka „tezgarenja“ i bez pretencioznih najava. Ovo je komedija posvećena svim našim prijateljstvima, svim našim izneverenim nadama i svim našim praštanjima, dodaju.

Igraju:

  • Snežana Savić (poznata glumica i pevačica)
  • Stefan Uroš Tešić (mladoženja)
  • Predrag Кotur
  • Aleksandar Jovanović
  • Miloš Đorđević (nagrađivani glumac Narodnog pozorišta Beograd)
  • Ratko Tankosić (jedan od najvoljenijih filmskih epizodista naše kinematografije)

Komad je napisala Dunja Petrović, a režirala Marija Lipkovski, koja je diplomirala i završila master na katedri za pozorišnu režiju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

NIŠ – 01. februara 2019. od 20 sati u Domu Vojske

Prodaja ulaznica:
Dom Vojske, biletarnica
Niške Vesti, Prvomajska 2
City Cafe, Park Sv.Save

Cena ulaznica:
600 dinara (I-XI red)
500 dinara (XII-XXII, balkon)

Rezervacije: 063/490-460
(radnim danima od 8-16h)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com