Hronika

U policijskom času za nama 6 prekršajnih prijava

Prvi produženi policijski čas na teritoriji Niša prošao je sa 6 prekršajnih prijava. Inače, zabrana kretanja juče je umesto u 20 sati počela u 17 časova i trajala je do 5 sati ovoga jutra.

Iako su građani unapred znali za promenu, neki su se oglušili o zabranu kretanja.

“Pripadnici MUP-a u Nišu podneli su protiv 6 lica zahteve za pokretnaje prekršajnog postupka zbog kršenja naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije”, kažu u policiji za Niške Vesti.

Podsetimo, napuštanje domova nakon 17 sati i pre 5 časova ujutru moguće je isključivo iz hitnih medicinskih razloga, uz radnu dozvolu ili posebno odobrenje nadležnih organa.
Takođe, Vlada je odlučila da dozvoli izvođenje kućnih ljubimaca u šetnju svakoga dana u periodu od 20 do 21 čas. Građani mogu izvesti svoje ljubimce u šetnju u maksimalnom trajanju od dvadeset minuta i to najviše 200 metara od mesta svog prijavljenog prebivališta. Te šetnje se ne smeju obavljati u grupama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com