Ekonomija

U junu REKORDAN BROJ turista u NIŠU!

Najnoviji izveštaj o turističkom prometu za grad Niš i Nišku Banju  Republičkog zavoda za statistiku za mesec JUN, kao i za period JANUAR –JUN 2017. godine  u poređenju sa istim periodom prošle godine, govori o više nego povoljnim rezultatima.

Po ovim rezultatima  u junu 2017. godine u Nišu je došlo do povećanja ukupnog broja turista za čak 59%, pri čemu je broj domaćih turista povećan za 49%, a broj inostranih za  čak 67% u odnosu na isti mesec prošle godine,

Takođe podaci u kategoriji noćenja beleži se rekordno povećanje i to da je ukupno noćilo 60% više turista nego juna 2016., pri čemu se broj noćenja domaćih turista povećao za 57%, a broj stranih za 63%.

U Nišu je u junu je nastavljen izuzetan rast turističkpg prometa zapčet početkom 2017, stoji u saopštenju Republičkog zavoda za statistiku, a izveštaj u celini možete pogledati ovde – Туристички промет Град Ниш – јун 2017 (5)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com