Promo vesti

Tradicionalni niški doručak po originalnom receptu – Pekara „Mićko“

Burek je tradicionalan niški doručak. Od kada je bureka, od tada je i teorija „šta je pravi burek?“, da li onaj sa mesom ili sa sirom. Kakvo god da je mišljenje, Nišlije su jednoglasne oko jedne stvari – najbolji burek je kod „Mićka“!

Pekara „Mićko“ je upravo svoj renome i, slobodno se može reći, brend izgradila na bureku.

PEKARA MIĆKO

Vični majstori, veštih ruku, po staroj, originalnoj recepturi, stvaraju pravi burek i omogućavaju da vam svako jutro zamiriše na radost!

Sa sirom ili sa mesom, pica burek ili nešto sasvim novo, kakvi god da su vaši ukusi, budite sigurni, kod „Mićka“ vas uvek čega vruć burek, ukusa koji je poznat svim Nišlijama, ali i svima koji su zakoračili u naš grad.

Pored umeća za savršen burek neophodne su i kvalitetne namirnice. To je ono što u Pekari „Mićko“ garantuju svojim mušterijama. Sve namirnice su proverene i visokog kvaliteta, što u kombinaciji s ljubavlju i posvećenošću u pripremi kao rezultat daje nadaleko čuveni „Mićkov“ burek!

PEKARA MIĆKO

Stare mušterije dobro znaju gde se jedini, pravi „Mićko“ nalazi, a za sve one koji još nisu posetili, da ne bi samo slušali priče i legende o ovom čuvenom niškom doručku, Pekara „Mićko“ nalazi se u Ulici Dimitrija Tucovića 27, preko puta železničke stanice!

I ne zaboravite, pravi, niški burek, jede se isključivo prstima! Prijatno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com