Društvo

Teodora Ristić u finalu takmičenja Miss Environment Serbia

Među finalistkinjama druge sezone takmičenja Miss Environment Serbia našla se i Nišlijka Teodora Ristić, studentkinja četvrte godine Pravnog fakulteta u Nišu. Osim lepote Teodoru krasi i ambicija i takmičarski duh te se zbog toga, kako sama kaže, i prijavila za ovo nadmetanje.

U finale Miss Environment Serbia plasiralo se 12 takmičarki koje će se tokom narednih  90 dana boriti za prestižnu titulu a na finalnoj večeri 17.decembra u Nišu proglasiće se pobednica.

Ističe da je kao učenica generacije Prve niške gimnazije “Stevan Sremac” nagrađivana od strane Fonda za mlade talente Republike Srbije, i njegovog Kraljevskog Visočanstva.

“Ovo je moje prvo prijavljivanje na takmičenje kao sto je izbor za Miss, i svojim velikim uspehom smatram i sam ulazak među 12 najlepših devojaka”, kaže ponosno ova mlada Nišlijka.

Ukoliko želite da je podržite na takmičenju posaljite broj 1 na 4171, a deo novca od svake poruke biće uplaćen Svratištu za decu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com