PolitikaRegion

TATJANA LAZAREVIĆ JE NOVA PREDSEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE SVRLJIG: Žena koja se bori za sve

Skupština opštine Svrljig dobila je novog predsednika, Tatjanu Lazarević, ženu koja u sebi ima dovoljno energije za sve i koja će sada voditi lokalnu Skupštinu koja ima 27 odbornika različitih političkih opcija.

Njeni prijatelji, komšije, poznanici i žitelji Svrljiga, znaju je kao enregičnu osobu kojoj ništa ne pada teško.

Poljoprivrednica je, humanista i veliki borac za prava žena. Predsednica je i Foruma žena Ujedinjene seljačke stranke na nivou Srbije. Radnica je Centra za socijalni rad u Svrljigu. Sada se nalazi na novoj dužnosti i duboko je uverena, kao i oni koji su je izabrali, da će odgovoriti poverenju koje joj je ukazano. Uz sve to, ona je udata i majka dvoje dece pa uz ostale obaveze ima i to zadovoljstvo da se brine o mnogočlanoj porodici i to sa uspehom. Gotovo da su svi pozitivni argumneti na njenoj strani.

„Tatjani ne pada ništa teško. Zna, ponekad, da ceo dan da provede na svom poljoprivrednom imanju sa ostalim ukućanima, vozi traktor, frezu, ali i kombajn“, kažu njeni sugrađani koji je dobro poznaju.

Uz Tatjanino ime veže se epitet „žene dobre naravi“ kojoj nije teško da sa svima porazgovara, da sasluša druge, da pomogne.

„Uvek je spremna da pritekne u pomoć svima, a posebno onim ljudima koji su socijalno ugroženi i kojima je pomoć preko potrebna“, dodaju njeni prijatelji.

Osim što rado učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama, neke od njih je i sama pokrenula verujići da će na taj način učiniti život lepšim mnogima. Poslednjih godina se posebno bavi položajem žena na selu, ali ne zaboravlja ni stare osobe kojima je pomoć potrebna, posebno onim koje se ostale same.

„Zahvaljujući njoj organizovano je puno seminara na temu života žene na selu, edukacija i predavanja u kojima je akcenat stavljen na razvoj poljoprivrede i žensko preduzetništvo“, dodaju Svrljižani. „Uz to je i veliki borac za ženska prava“.

Govori energično i otvoreno sa puno argumenata o svim problemima na tribinama Ujedinjene seljačke stranke Foruma žena. U njenim izlaganjima uvek je sve do kraja rečeno.

Ne zanemaruje ni svoj rad odbornika u Skupštini. Ne plaši se duela sa odbornicima iz drugih stranaka u koje ulazi iskreno i sa puno optimizma, ali i dovoljno argumenata da odbrani svoj stav ili predlog za koji se bori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com