DruštvoObrazovanje

Svetski IT predavači ove godine online na ITkonektu!

Ove godine poznati svetski IT predavači će se na tradicionalnom ITkonektu okupiti online 26. i 27. septembra, najavili su organizatori. Ovo je prilika za sve programere da prate izuzetne svetske predavače i njihova predavanja, iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze.

Predavači će se tokom ova dva dana uključivati u live sesije iz različitih krajeva sveta i vremenskih zona i to: Amerike, Velike Britanije, Izraela, Austrije i drugih.

“Ove godine smo se suočili sa najvećim izazovima do sada, kada je u pitanju organizovanje konferencija i događaja. Mi smo uložili ogromne napore da se ITkonekt ove godine ipak održi online, kako bismo omogućili našim IT-jevcima da slušaju predavanja vrhunskih svetskih stručnjaka i ove godine. To što smo online olakšalo je pristup i programerima iz regiona, pa tako sada imamo prijavljene učesnike osim iz Srbije, i iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije”, kaže Milica Nastasić iz ITkonekta

Među predavačima je i Venkat Subramaniam, jedan od najbolje ocenjenih svetskih Java predavača, zatim Josh Long, iz Spring tima u Pivotalu, poznati predavač Kevlin Henney, i drugi.

Delimo pet besplatnih karata

“Za programere iz niške IT zajednice, odnosno za čitaoce Niških Vesti koji nam se jave na mejl info@niskevesti.rs, obezbedili smo pet besplatnih karata za ovogodišnju online ITkonekt konferenciju. Potrebno je da samo dostavite svoje kontakt podatke (ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu” .

Cela konferencija održaće se na za to specijalno naravljenoj platformi za ovu namenu, a na samoj platformi će biti dostupni i neki besplatni sadržaji.

Besplatna registracija

Za sve one koji nisu obezbedili karte za konferenciju, biće dostupni besplatni sadržaji tokom ova dva dana. Dovoljno je samo da se u tabu za registraciju na linku (itkonekt.com), unesu podaci i izabere free pass.

“Takođe smo na platformi obezbedili i neke besplatne sadržaje koje će posetioce čekati u Free zoni 26. i 27. septembra. Pre toga je samo neophodno da se registruju na platformi sa Free pass opcijom”, zaključuje Milica Nastasić iz ITKonekt-a.

Nakon toga,svi koji posete ITkonekt platformu 26. i 27. septembra moći će da uživaju u besplatnim sadržajima za ITijevce, koji će biti dostupni u Free zoni na platformi, a takođe će moći i da čekiraju aktuelne poslove u delu IT jobs.

Kompanije koje su podržaje online ITkonekt ove godine su enjoy.ing, Namics, Avisto Eastern Europe, Mozzart, Better Collective, Optimal Systems i United Cloud.

Da podsetimo, ITkonekt se prošle godine, osim u Beogradu, održao i u Nišu, gde je okupio 600 posetilaca iz IT industrije, a jedan od predavača je bio i poznati Google Developer Expert Harry Roberts, koji je tom prilikom prvi boravio u Nišu o čemu smo ranije izveštavali.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com