Društvo

Sajam zapošljavanja sutra u Nišu. Šansa da nađete posao!

Prolećni sajam zapošljavanja u Nišu biće održan u sredu 24. aprila 2019. godine, u Oficirskom domu.

Više 50 poslodavaca ponudiće oko 500 slobodnih radnih mesta svih profila, najavljuju iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Najveća potražnja je za zanimanja diplomirani inžinjeri mašinstva, elektronike, diplomirani ekonomisti, vaspitači, pedagozi, psiholozi, knjigovođe, dizajneri, programeri, operateri na CNC mašinama, elektro i mašinski tehničari, tekstilni inžinjeri, krojači, tekstilni tehničari, kuvari, konobari, prodavci, vozači, magacioneri, komercijalisti, operateri za rad u proizvodnji i dr. 

Svoje potrebe za kadrovima predstaviće gotovo svi veliki investitori koji su prethodnih godina najviše doprineli smanjenju nezaposlenosti u Nišu. Iskustvo u realizaciji ovakvih sajmova je pokazalo da su oni odlična prilika za nalaženje posla, jer je to idealna prilika za kompanije da pronađu pravi kadar, da se predstave u najboljem svetlu, da istaknu kvalitete koje vrednuju, ojačaju svoj brend, nađu se u prestižnom društvu, ali i da saznaju nešto više o sebi, kroz interesovanja i pitanja posetilaca. Sa druge strane, oni koji traže posao, imaju priliku da uspostave prave kontakte i predstave se kompanijama do kojih ne bi mogli doći na drugi”, kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Otvaranje Sajma zapošljavanja je u 10 časova.

Dan kasnije, u četvrtak, takođe u Oficirskom domu, biće održan Sajam obrazovanja, na kojem će se predstaviti srednje u više škole i fakulteti iz Niša i okoline. Biće ovo jedinstvena prilika za predstavljanje obrazovnog potencijala kojim Niš raspolaže, na neposredan način i iz prve ruke.

Ova manifestacija je od najvećeg značaja za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji se nalaze pred bitnom životnom odlukom odabira budućeg zanimanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com