Promo

Svetski bestseler Lujze Hej „Sve je dobro“ u prodaji

Priručnik koji će biti vaš najbolji lek do sada

Na ovom svojevrsnom putovanju stazama isceljenja, autorke bestselera Lujza Hej i Mona Liza Šulc udružile su se pri uzbudljivom preispitivanju suštinskih učenja iz knjige Iscelite svoje telo. Knjiga Sve je dobro objedinjuje Lujzin dokazani sistem afirmacija i Mona Lizino znanje o medicini i telesnoj intuiciji, te predstavlja vodič za zdravlje i blagostanje koji je jednostavan za praćenje.

Prvi put u istoriji predstavljeni su naučni dokazi koji potvrđuju neospornu vezu između uma i tela zbog koje ove metode lečenja deluju.

U knjizi se govori o sedam grupa organa koji su povezani sa određenim emocijama. Usredsređene na ove emocionalne centre, autorke ukazuju na uobičajene neravnoteže i verovatne mentalne uzroke fizičke bolesti.

Takođe, knjiga uključuje studije slučaja i kompletan program za lečenje koji se zasniva na različitim disciplinama, tradicionalnu i alternativnu medicinu, afirmacije, promene u ishrani i još mnogo toga. Koristeći upitnik o samoproceni, holistički zdravstveni savet i dopunjenu verziju Lujzine originalne tabele afirmacija, možete naučiti kako da izlečite um i telo afirmacijama i intuicijom, te tako početi da živite zdrav i uravnotežen život.

Znamo prednosti afirmacija poput onih koje Lujza Hej uči decenijama. Ipak, nikada ranije se naučni medicinski podaci, psihologija i duhovnost – kao i briljantne perspektive Lujze Hej i dr Šulc – nisu tako lako preplitali jedni sa drugima. Bilo da se suočavate sa bolešću, radite sa pacijentima ili jednostavno želite da živite optimalno zdravim životom, pročitajte ovu divnu knjigu i pustite da vas inspiriše.

Bestseleri Lujze Hej prodati su u više od pedeset miliona primeraka širom sveta. Više od trideset godina pomagala je ljudima po celom svetu da otkriju i primene pun potencijal svojih stvaralačkih moći za lični razvoj i samoisceljenje. Bila je osnivač i vlasnik izdavačke kuće Hej haus, koja objavljuje knjige, diskove sa audio i video zapisima i ostale proizvode koji doprinose isceljenju ljudi.

Sve je dobro potražite na vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com