Virus KoronaZdravlje

Sutra sednica Кriznog štaba i nove mere za borbu protiv koronavirusa

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić najavila je da će sutra biti održana sednica Кriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva Republike Srbije od zarazne bolesti COVID-19.

Brnabić je u izjavi za medije tokom posete Кosjeriću najavila da će već danas razgovarati sa članovima tog tela o mogućim novima merama protiv koronavirusa.

Ona je podsetila na to da je juče popodne razgovarala sa medicinskim delom Кriznog štaba i dodala da će danas u Beogradu ponovo razgovarati sa lekarima kako bi se došlo do toga šta je neophodno uraditi.

Za sada ništa ne mogu da kažem dok ne završimo konsultacije, rekla je premijerka i dodala da će biti sagledane mogućnosti i da će onda biti usvojene mere.

Predsednica Vlade je navela da je izvesno da će mere biti pooštrene, ali da još nije odlučeno koje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. U DžonsonElektriku ne pričaju koliko je zaraženih.samo čujemo da nam je kolega oboleo od korone i toliko nastavljamo da radimo,a što je do juče bio sa svima nama iz grupe nije bitno, bitna je proizvodnja. I što virus iz fabrike nosimo kući i ugrožava o naše roditelje, žene, decu i starce nije bitno, bitna je proizvodnja… Šta smo mi zamorci, niža vrsta, robovi,kao da nismo ljudska bića,ventila ija katastrofalna dišemo ko ribe na suvom. Strašno. Molimo čelnike grada Niša da zaštite radnike ove i ostalih kompanija jer ovo lici na logore gde su gurnuti ljudi da ih što pre unište… Nema smisla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com