Sport

“Studentski izazov snage” okupio najsnažnije niške studente

Četvrti po redu Studentski izazov snage, organizovan u prostorijama teretane Konzulat a pod pokroviteljstvom Univerziteta u Nišu, okupio je takmičare koji su se oprobali u nekoliko disciplina. Najbolji među njima dobili su zaslužene nagrade.  

Protekle nedelje ovo nadmetanje održano je u prostorijama PLK  „Konzulat“ u Dušanovom bazaru koji okuplja trofejne niške sportiste.

Takmičari u muškoj kategoriji nadmetali su se u 6 disciplina: čučanj, benč pres, mrtvo dizanje i zgibovi, propadanja i sklekovi, dok su se devojke takmičile u 3 discipline – čučanj, mrtvo dizanje i sklekovi.

Svaka od disciplina imala je već unapred poznata pravila, koje je sudija pre početka detaljno objasnio takmičarima.

Najuspešnije u kategoriji devojaka bile su Ana Ilić sa 2 zlatne i 1 srebrnom medaljom i Jelena Filipović sa 3 zlatne medalje.

U kategoriji muškaraca najuspešniji je bio Luka Živadinović sa 4 osvojene medalje (2 zlata, 1 srebro i 1 bronza) i Đorđe Nikolić sa 2 zlatne i 1 bronzanom medaljom.

U “Konzulatu” se nakon uspešne organizacije ovog takmičenja nastavlja sa svakodnevnim treninzima i pripremama takmičara da na svojim poljima delovanja i dalje upisuju vrhunske rezultate i donose brojna odličja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com