Kultura

Star Wars: Poslednji Džedaji 3D u bioskopu Cineplexx Niš

Karte za premijeru filma „Star Wars – Poslednji Džedaji“ 3D, koja je zakazana za sredu 13. decembar u 19 časova, moći će da se kupe već od danas, 10. oktobra na blagajni bioskopa Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Nakon prikazivanja trejlera filma tokom poluvremena utakmice NFL lige između Minesota Vikinga i Čikago Medveda u Čikagu, koja je počela u 02:15h po srednjoevropskom vremenu, karte za ovaj, verovatno najiščekivaniji film godine, puštene su u prodaju svuda u svetu, pa i u Srbiju u bioskopima Cineplexx.

U filmu „Star Wars: Poslednji Džedaji“, nastavlja se saga o Skajvokerima dok se junaci filma Buđenje Sile pridružuju galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja otkriva drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti. Ovo je osmi nastavak svetskog fenomena Star Wars, a radnja se odvija neposredno posle radnje filma „Star Wars: Buđenje sile“.

U filmu igraju Mark Hamil, Keri Fišer, Adam Drajver, Dejzi Ridli, Džon Bojega, Oskar Ajzak, Lupita Njongo, Endi Serkis, Domnal Glison, Entoni Danijels, Gvendolin Kristi, Keli Mari Tran, Lora Dern i Benisio Del Toro.

Scenarista i reditelj je Rajan Džonson, a producenti Ketlin Kenedi i Rem Bergman. Džej Džej Abrams, Tom Karnovski I Džejson MakGalin su izvršni producenti.

https://youtu.be/QrcdWGZEq00

Film se nalazi u distribuciji Taramount Film-a.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com