Promo vesti

STAR WARS manija u bioskopu Cineplexx Niš

Najiščekivanji film ove godine i svakako najuspešnija filmska franšiza ikada „Star Wars“, došla na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku osmim nastavkom ovog svojevrsnog fenomena pop kulture pod nazivom „Star Wars: Poslednji Džedaji“

Radnja najnovije epizode odvija se neposredno posle radnje filma „Star Wars: Buđenje sile“. Ne propustite nastavak sage o Skajvokerima i pridružite se galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja će vam otkriti drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti.

I u ovoj epizodi ponovo gledamo Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija Del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

Bioskop Cineplexx Niš obezbedio je projekcije filma „Star Wars: Poslednji Džedaji“ u tri termina za projekcije u 3D tehnologiji i tri termina za projekcije u 2D tehnologiji ove nedelje.

Kako je utorak dan sa sniženom cenom karte u bioskopu Cineplexx Niš, pozivamo sve Nišlije da rezervišu svoje karte na vreme, jer je interesovanje za ovaj film zaista veliko.

Ne propustite da budete deo istorije koju ispisuje Star Wars franšiza u najmodernijem bioskopu u gradu.

 

Ulaznice za željenu projekciju možete obezbediti već danas na blagajni bioskopa Cineplexx Niš, dok se o terminima i detaljima filmova možete informisati na sajtu www.cineplexx.rs .

https://youtu.be/QrcdWGZEq00

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com