Promo vestiZdravljeZdravlje i zdrav život

Šta obuhvataju polise dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Briga o sopstvenom zdravlju i zdravstvena kultura jedan je od stubova i prioriteta modernog života. Nijedan državni zdravstveni sistem neće biti dovoljno uređen za osobu koja o svom zdravlju ne brine. Ipak, kako se naše društvo, a sa njim i državno zdravstvo, nalazi u tranziciji koja već dugo traje, dobro je znati da postoji mogućnost da brigu o svom zdravlju dopunite i polisama privatnog zdravstvenog osiguranja.

Neretko, kada se prodavci polisa iz osiguravajućih pojave u našim firmama, ili zakucaju na naša vrata, nismo spremni da ih u potpunosti saslušamo i čujemo šta je ono što polise koje nam nude obuhvataju i omogućavaju. Često se desi, da u užurbanoj svakodnevici, i nakon što privatno zdravstveno osiguranje uplatimo, do isteka polise i ne proverimo koje sve usluge ona obuhvata i šta bismo mogli da dobijemo za naš novac.

U zavisnosti od paketa osiguranja, kao i od eventualnih ugovorenih dopunskih pokrića, vaša polisa može obuhvatati razne nivoe usluga, od pregeda lekara opšte prakse i pregleda specijalista, preko dijagnostičkih analiza i raznih terapijskih lečenja, do hirurških intervencija.

Longa Vita poliklinika
Učitelj Tasina 9a
018/307-251
069/11-22-358
FaceBook
LongaVita.rs

Neretko, polise zdravstvenog osiguranja mogu pokriti i usluge fizikalne medicine i rehabilitacije, kvantne medicine, ili metode poput terapeutskih masaža i akupunkture.

Poliklinika Longa Vita Niš ima potpisane ugovore o saradnji sa tri velike osiguravajuće kuće – Generali, Uniqa i Triglav, i ukoliko posedujete polisu dobrovoljnog osiguranja kod neke od ovih kuća, moguće je da bez dodatnog plaćanja možete koristiti neke od usluga.

U Poliklinici Longa Vita, pokrivene su usluge iz oblasti fizikalne medicine, kvantne medicine, opšte medicine, pedijatrije, akupunkture i homeopatije.

Proverite šta obuhvata polisa Vašeg zdravstvenog osiguranja, koje su to usluge koje možete iskoristiti bez dodatnog plaćanja i javite nam se!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close