Društvo

SREĆNO! Lena sutra ide u Bolonju, porodica sav novac donirala Stefanu i Ivi

Dvogodišnja Lena Krstić će sutra, zahvaljujući Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR), zajedno sa roditeljima otputovati u Bolonju na lečenje. Na italijanskoj klinici Leni će biti urađena transplantacija matičnih ćelija  poptuno besplatno, a roditelji su sav prikupljeni novac za njeno lečenje prosledili deci kojoj je u ovom trenutku neophodan. Dušan Krstić, Lenin otac se javnosti obratio sledećim saopštenjem:

Dragi prijatelji,

najpre želim da se zahvalim svima koji su na bilo koji način bili uključeni u našu dosadašnju borbu za Lenino ozdravljenje. U petak smo dobili svu potrebnu dokumentaciju za put u Bolonju, a već u utorak smo dobili vizu iz italijanske ambasade na čemu im se posebno zahvaljujem.

Sutra, u četvrtak, rano ujutru, putujemo za Bolonju i nadamo se sto bržem oporavku.

lena-putuje-u-bolonju-besplatno

Kao što sam obećao sav novac koji je prikupljen, a to je suma od nekih 550.000 dinara, uplatio sam deci kojoj je trenutno potrebniji.

Polovina sume je uplaćena za Stefana koji ima sarkom mekih tkiva Ljudmila Ristić Miladinović.

Druga polovina sume uplaćena je za Ivu Zvekić koja je, kao i Lena, obolela od leukemije i koja putuje u Bolonju na transplantaciju čim sakupi novac (ovo je bila preporuka NURDOR- a za uplatu).

uplatnice

ŽELIM VAM BRZ OPORAVAK I SIGURAN SAM DA ĆETE POBEDITI!

U prilogu možete videti uplatnice kao dokaz uplate, a takođe kod sebe imam izvode od trenutka otvaranja računa pa do danas. Što naš narod kaže, čist račun duga ljubav.

Pozdrav svima i hvala vam još jednom na pomoći u bilo kom vidu!

Živi bili i sve najbolje vam želim!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com