Društvo

LENA putuje u Bolonju BESPLATNO!

Stigla je i zvanična potvrda iz NURDOR-a da će dvogodišnja Lena Krstić moći da se leči u Bolonji besplatno, potvrdio je Niškim Vestima devojčicin otac Dušan. On moli sve prijatelje, poznanike i ljude dobre volje da obustave akciju pomoći Leni, jer ima druge dece kojima je pomoć potrebna.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, obavestilo je danas roditelje male Lene da će roditeljsko udruženje iz Bolonje pokriti ostale troškove tokom Leninog boravka u Bolonji (smeštaj u roditeljskoj kući, nabavku hrane, prevoz, prevodioce) i da će dvogodišnjoj Leni biti omogućeno besplatno lečenje u ovom italijanskom gradu.

Ova informacija nam je danas još jednom potvrđena iz Bolonje. Očekuje se da u naredne 2 do 3 nedelje stignu sva neophodna odobrenja i da možete da krenete put Bolonje”, piše u poruci NURDOR-a koju je Dušan Krstić prosledio našoj redakciji.

U poruci koju je Dušan Krstić objavio na društvenim mrežama, piše:

Zvali su me iz NURDOR-a i dobio sam informaciju da će celokupan Lenin tretman u inostranstvu, tačnije na klinici u Bolonji biti besplatan. Takodje su me zamolili da obustavim akciju zasto što ima još dece kojima će trebati novca za slična lečenja, što je u potpunosti razumljivo. Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su na bilo koji način podržali ovu akciju, ne bih nikoga imenovao u strahu da nekog ne izostavim. Sav novac koji je prikupljen biće vraćen ljudima koji su donirali, a ukoliko bilo ko od vas ko je donirao želi da prosledim novac nekom drugom detetu za koje mi NURDOR bude rekao da je potrebno, neka me kontaktira na 0698630132. U suprotnom, vratiću svima novac.

SAMO BIH ŽELEO DA APELUJEM DA NE STANEMO OVDE I SADA. NASTAVITE DA PODRŽAVATE OVAKVE AKCIJE I SVIMA JOŠ JEDNOM OGROMNO, VELIKO HVALA!!!!!!lena i tata

Lena ima redak oblik leukemije, a sa ovom bolešću se bori više od polovine svog života.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com