Društvo

Sportski program i druženje na terenu Kocka, pet dinara od svake prodate pogačice za renoviranje sportskih terena

Kroz kampanju sa Žitopekom, Lokalna fondacija Niš prikuplja novac za uređenje dva sportska terena “Kocka i Tutino”, a nakon skoro dva meseca kampanje prodato je 39.000 pogačica od kojih je po pet dinara odlazilo u budžet za uređenje ova dva terena.

Tim povodom, Lokalna Fondacija Niš poziva sve zainteresovane Nišlije da se u subotu, 8. jula, od 11 sati pridruže na ovom terenu na Bulevaru Nemanjića (ulaz iz Vojvode Tankosića).

Podsećamo da kroz kampanju sa Žitopekom, Lokalna fondacija Niš prikuplja novac za uređenje dva sportska terena Kocka i Tutino. Nakon skoro dva meseca kampanje prodato je 39000 pogačica od kojih je po pet dinara odlazilo u budžet za uređenje ova dva terena.

“U subotu vas očekuje dobra zabava i mnogo pozitivne energije, a svi su pozvani da se prijave i oprobaju u šutiranju trojki i sa pola terena. Žitopek je za pobednike pripremio zanimljive nagrade. Planirano je da se u revijalnom delu u odobojci i košarci takmiče deca iz niških klubova”, kažu iz LFN.

Iz Lokalne fondacije Niš pozivaju sve poziva sugrađane da nastave da kupuju pogačice jer  je planirano i sređivanje Tutinovog igrališta.

“Želimo da svi zajedno, korak po korak, ulepšavamo i uređujemo grad, da živimo u sredini koja će negovati pozitivne vrednosti i zdrave stilove života”, poručuju iz LFN.

Pet dinara od svake prodate pogačice za renoviranje sportskih terena

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com