Sport

Sjajni Andrija Stanković do srebra u Beču

U subotu je u Beču održan 20. po redu međunarodni karate turnir “Vienna open 2023” koji je ove godine okupio više od 500 takmičara iz 21 države.

Karatista niškog Elida Andrija Stanković nastavio je sa serijom odličnih rezultata. On je u kokurenciji seniora u Katama stigao do samog finala. Tu je nažalost morao da sezadovolji srebrnom medaljom, a li ako se uzmee u obzir da je kornurencija bila izuzetno velika, drugo mesto predstavlja ogroman uspeh, što možemo zaključiti i iz Andrijine izjave date portalu Sport juga.

 

 

“Ovo je ujedno prva medalja za mene iz Austrije i jako sam uzbuđen i srećan zbog toga jer je ostvarena u teškoj konkurenciji na jednom prestižnom turniru. Međutim neću se zaustaviti na tome, gledaću da iskoristim dobru formu I ostvarim dobre rezultate I na predstojeća dva međunarodna turnira koji me uskoro očekuju u Bosni i Sloveniji”, rekao Andrija Stanković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com