Ekonomija

Šansa da pronađete posao. Sajam zapošljavanja u Nišu

Tradicionalni prolećni Sajam zapošljavanja u Nišu biće održan u ponedeljak 23. aprila u Oficirskom domu. Najavljeno je učešće oko 40 poslodavaca koji će ponuditi više stotina slobodnih radnih mesta svih profila.

Na spisku traženih zanimanja su diplomirani inžinjeri mašinstva, elektronike, arhitekture, menadžeri prodaje, menadžeri proizvodnje, diplomirani ekonomisti, diplomirani pravnici, dizajneri, tekstilni inžinjeri, krojači, tekstilni tehničari, kuvari, konobari, prodavci, vozači, magacioneri i dr.

Sajam zapošljavanja je odlična prilika za neposredan susret nezaposlenih i poslodavaca, među kojima će biti gotovo svi veliki investitori koji su ujedno i najviše doprineli smanjenju nezaposlenosti u Nišu u poslednjih nekoliko godina. Sajam zapošljavanja biće otvoren od 10-18 sati.

Dan kasnije, u utorak 24. aprila, takođe u Oficirskom domu biće održan Sajam obrazovanja, na kojem će biti prezentovan obrazovni potencijal srednjih škola, viših škola i fakulteta iz Niša i okoline.

Ova manifestacija je od najvećeg značaja za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji se nalaze pred bitnom životnom odlukom odabira budućeg zanimanja.
Otvaranje Sajma obrazovanja je u 11 sati.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close